Godmorgon!

Nu sitter jag hemma i tv-soffan, har just vaknat. Var hemma vid två inatt, det var inte överdrivet kul igår i Kårehamn. Ska strax åka till jobbet, sista dagen idag innan jag har ledigt i två veckor! Så skönt det ska bli. Ska förhoppningsvis åka iväg o träna med hästarna antingen denna eller nästa vecka, troligtvis nästa.

Ha en bra dag!


Saknar detta lite nästan..

Kårehamn

Oj, otippat. Jag och Olivia gav oss ut och åkte en sväng igår, hon ringde vid halv 11 när jag redan gått och lagt mig och frågade om jag skulle med. Vi hamnade på High Chaparall, bättre denna gången vill jag lova. Dans och massor av folk. Efterfest i Forsheda till halv fyra, hem och sova och sen upp vid sex idag. Har redan hunnit rida båda hästarna. Ikväll ska jag till Kårehamn.

På tal om något annat. Sara åker till Magaluf idag, kommer sakna henne!


Hejdå tjejen, ha det så jäkla kul :) Undrar hur jag ska klara mig i en hel vecka utan våra dagliga telefonsamtal...

Nu ska jag till jobbet!


bilderna som inte kom med.Godnatt :)

Flax

Jag har sommarlov, då gör man precis det man känner för. Jobbet går jag till för att få lite extra inkomst, rider och tränar gör jag för att det är det bästa som finns. Träffar vänner och har kul gör jag med. Jobbar helgen nu, sen är jag ledig v. 31-32, skönt. Har jobbar varje vecka sen skolan slutade. Oj, ni har missat endel här tror jag minsann. Jag har varit i Karlstad o tävlat, eller det kanske jag har sagt. Sen har jag tävlat utanför göteborg också, det har gptt bra på båda tävlingarna. Nästa helg ska jag till Båstad. Förra helgen var jag i Halmstad med Bella, Sara och Tove. Vi hade verkligen kul. Har varit lite halvsjuk hela veckan och idag är jag ledig. 

Här kommer lite bilder från den senaste tävlingen utanför Göteborg. 
Har anmält mig och Aprikos till vår första start också. Detta är i Ljungby den 2!

Kram på er

utomlands

jobbet strax! Känner på mig att det kommer vara olidligt varmt. Förstår inte att det har blivit såhär varmt i Sverige, det är ju som att vara utomlands för tusan...
Nu ska jag gå och ta på mig ett par leggins, sen kanske lite foundation över mitt brända ansikte.

Lite bilder från midsommarhelgen:
Tove var bäst på att göra drinkarna!

Mina bästa tjejer!


Inga kommentarer! hahahah...

Okej, allt för nu. Måste snabba mig, börjar 09.15 idag egentligen. Hörs ikväll kanske =)


otippat

Oj, solade visst lite för mycket.. Som det kan gå.

Karlstad sun summer cup

Håller visst inga löften här. Bäst att lära sig.

Helgen var hur bra som helst och jag är supernöjd med både mina och Melodys prestationer. I första klassen på lördagen tyckte mamma att jag red slarvigt. Melody var lite spänd på banan. Fick ändå 63 procent någonting. Kom 7a av 9 placerade och ca 35 startande. I andra klassen den dagen kändes allt helt kanon på banan. Ritten var så jäkla bra! Tills galopparbetet, jag var så jäkla fokuserad att jag glömde vägen. Av ren flax red jag diagonalen, vilket var rätt och sedan missade jag det enkla bytet och jag red ingen ökning. Såhär i efterhand blir jag sååååå arg på mig själv. Detta resulterade då i 2!!!!! felridningar. Nationell tävling, 3 dommare. A, det blev 16 poäng avdrag eller något sådant dumt. Kom iaf över 60 %.
I söndags red jag bara en klass och hon var superfin på framridningen. Blev lite trött inne på banan, men vi kämpade så gott vi kunde. Hade inte direkt några jättemissar. Fick 64 procent någonting. Kom 3a på det. Endast 2 % efter hon som kom 2a i SM. Om jag inte hade varit 18 nu hade jag ju iaf haft ett SM-kval till nästa år. Synd.
Är nöjd med helgens prestationer, 2 pleceringar av 3 starter nationellt.

MÅSTE UT OCH SOLA. Jobbar jämt nu för tiden. Nästa vecka jobbar jag mån-mån och är endast ledig på tors. Jobbar hela helgen nu också.
Ha det bra, kanske kommer lite till ikväll =)

RSS 2.0