Helgen

Min helg har varit kanon!

Stressade iväg till Falkenberg och ponnychampionat i fredags kväll, tyvärr utan häst med oss (hon är ju sju i år).. Stannade där med trevligt sällskap till lördag eftermiddag. Hem och stressigt som tusan, skulle försöka hinna iväg till förfesten i tid. Lite sent, men kul hade vi! Sedan bar det av till Sigges säsongsavslutning med Björn Rosenström. Galet vad vi hade det kul, dansade hela kvällen, så idag är nog första dagen sen helgen som mina fötter börjar kännas någorlunda okej.

Känns nästan som att jag håller på att bli sjuk. Halsen är inte helt som den ska och jag känner mig allmänt slö. Vill inte bli sjuk nu när skolan har satt igång igen.

Peace


Inte okej.








Att gå upp tidigt på morgonen är inte okej. Det gillar jag inte. Nu vill jag hem och träna!

Tävlingarna i helgen gick bra, inte supernöjd med ritterna, men helt okej. Den första klassen var hon hur pigg som helst! Blev placerad i båda.
Bilden är från DM.

Ha det så bra!


nyhetskanalen.se

Så skönt med helg! Även om jag bara har varit hemma hela veckan och inte gjort något alls. Eller i onsdags var jag faktiskt på a6. Köpte mig en vinterjacka, en blus och en sån träningsboll. Fasen, jag har haft träningsvärk i magmusklerna var dag nu... Det är nog bra det.

Nu har jag precis ätit lite frukost, ska ge mig ut i stallet. Mamma och pappa är redan där ute och håller på att snickra. Kul, det ska bli så skönt när det är klart.
Förbereda inför tävlingen som är imorgon. Jag är så sjukt laddad! Min bästa ponny var hur fin som helst på träningen igår, superfina skolor gjorde hon också.

Hörs senare :)

iPhone

Yes, that´s right! Igår slog jag till. Köpte mig en iPhone, en vit. 32GB minne, vet inte hur jag ska lyckas använda allt detta, men man kan ju alltid försöka. Jag är supernöjd med den, vilka finesser.

Kanon! Snart ska jag ut till stallet, min prinsessa och jag ska till Jill och träna idag. Igår skulle hon ha vilat, men på kvällen kände jag att hon kunde få röra på sig lite. Oh fy tusan vad hon blev glad. Pigg häst vill jag lova! 

 
Ha det bra =)

New phone

Har köpt mig en ny telefon idag, eftersom att min andra gått o lagt sig. Har varit så nöjd med den och bara en vecka innan det somnade skröt jag om hur jäkla bra den är och allt det där. Men nu har jag en ny, det är alltid lika kul och sitta o leka med dem i början. Massor av nya finesser vill jag lova.

Vilken det blev får ni veta imorgon!

Melodian laddar inför helgen, hon var taggad till 1000 ikväll vill jag lova. Projektarbete-elitserien? Tål att fundera på. Hade varit smidigt att göra om något man brinner för, blir oftast bättre då. Ska åka till skolan imorgon och ta mig ett litet snack med Annsi!

Nattinatti, dags att sova! Känns som att det är morgon & kväll hela tiden. Vart tar dagarna och nätterna vägen? När man vaknar känns det alltid som att man endast sovit ett par minuter.. Kanske vrider något finurlit snille fram klockan precis mellan första och andra minuten? Äh, gonatt.

Inatt är det min tur att vrida på klockan ;)

grrrr

Hej på er!
 
Har ångest, men vet inte för vad egentligen. Skolan börjar på måndag, men det tycker jag ska bli ganska kul. På söndag är det första omgången av eliten, det är ju ganska nervöst faktiskt. Men det kan inte bli mycket annat än bra, vårt lag är super! Ska åka till Tjörn, Valsäng heter ridklubben. För er som inte visste det så är jag inlånad från Värnamo RK till Borås RK för att rida elitserien i svensk ponnydressyr -09.

Helgen som var, den kunde knappast ha blivit bättre. Jag och sara var på Liseberg på lördagen, sen körde vi vidare till Halmstad. Utgång på kvällen, hur kul som helst! Vi gick ut med Linn, Olivia och Bella. Hem och sova vid halv fem. Mycket, väldigt mycket, lyckat. Men fötterna tyckte nog tyvärr inte detsamma...


Jag & Sara när vi åker Balder.

Min snygging!

 

Hejhopp!


Liseberg

Jobbat hela veckan! Känns riktigt bra, ledig i helgen. Imorgon blir det liseberg. Inte med vem som helst, utan med världens bästa Sara. Kan inte bli mycket annat än bra det där.

Har varit hos Jill och tränat med Aprikos för tredje gången idag, hon (vi) blir bättre & bättre. Riktigt kul :)

Nu ska jag åka och hämta S! Ha det bra & sov så gott.

minsann

Sitter på skolan faktiskt, tro det eller ej.

Idag har jag
X Vaknat
X Ätit frukost
X Släppt ut hästarna
X Pluggat matte
X Pluggat matte
X Pluggat matte

Nu ska jag åka och köpa hästmat!


RSS 2.0