Lennart

Nu sitter jag i skolan igen, börjar min första lektion om 5 minuter.. I morse har jag faktiskt hunnit måla en vägg i sadelkammaren. Ni ska få en bild sen när jag är klar med mitt miniprojekt! Nu har jag fysik till 12.15 och sedan kemi från 13.15-15.00. Ikväll ska jag till Bredaryd och träna, Annika ska med också, mamma ska rida hennes häst. Jag tror att Lennart kommer komma snart också, han är mysig :)

Nähe, nu ska jag räkna lite på ljusets brytning. Vi hörs!

mooooore information

Sa nog aldrig att jag har haft långhelg! Jag har knappast några lektioner längre, så jag har varit ledig fre,lör,sön,mån :) Gårkvällen spenderades ca 3-4 timmar i telefonen.. Först D, sedan S! Trevligt :)

Efter denna veckan är det bara tre veckor kvar tills jag ska praktisera på distriktsveterinärerna, det ska bli riktigt kul! Lääängtar galet.

Nu är det snaaaaart sommar I think. Härligt, jag vill ha det nununu!


http://www.kungsbackaridklubb.se/

Jag har fått kritik för att jag inte har uppdaterat på ett tag. Bäst att fixa till det så snabbt som möjligt då. Jag kanske borde bli mer aktiv här, det är faktiskt ganska kul att blogga trots allt. Hm, jag får fundera på det!

Okej, en uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna.
I Lördags förmiddag försökte jag byta bort att jag skulle jobba på söndag, men det gick inget vidare. Alltså fick det bli Göreborg i lördags. Vi skulle egentligen inte ha åkt dit, men vem kan motstå det lixom. Det är verkligen hur kul som helst! Vi åkte alltså på Göteborg Horseshow, för er som inte förstod det. Jag köpte inte så mycket, men lite hittar man alltid. När vi åkte hem var det snöstorm och hur mycket snö som helst i Gbg.
I söndags var det arbete från 11.30-16. Efter det åkte jag och mamma till Bredaryd och red i ridhuset där, det gick riktigt bra. Det är alltid massor av hinder framme i det ridhuset, så jag tänkte att jag skulle träna henne lite på det. Jag började med att trava över lite upphöjda cavalettibommar, i galopp hoppade jag över ett hinder i volten. Det var inte så högt, jag gjorde det mest för att lösgöra, men galet vad min häst gillar det! Jag tror på variation. När jag kom hem och hade tränat henne fick jag ett ryck! Jag började städa och fixa. Igår plockade jag ut varenda pryl ur sadelkammaren. Skruvade ner sadelhängare, krokar och allt som fanns på väggana. Sedan började jag spackla och måla. Kul att fixa till det lite, man ser verkligen att det behövs. Det blir nog bra till slut :)

Nu sitter jag på rummet i skolan. Väntar på att Tove ska komma hit, så ska vi plugga lite, hon skulle bara gå ut med sin hund en sväng.

Förresten har de preliminära startlistorna till helgen kommit ut. Jag ska vara med på min fösta nationella tävling i Kungsbacka. Spännande!


Thailand

Nu sitter jag i skolan, har egentligen inga lektioner idag - bara egenstudie. Imorgon har vi ett prov i naturkunskap som jag inte har börjat plugga på ännu, blir nog att göra det ikväll, efter träningen. Tove ska åka till Thailand i 2 veckor, hon är bara på skolan denna och nästa vecka, sen ska hon ha det bra. Äckelbarn!

sportlov!

Detta lovet har jag mestadels arbetat. Sön-sön, förutom lördag. Jag & Bella åkte till halmstad fredag eftermiddag och stannade där tills igår. Det var kul & tack för det, det blir inte alltid som man tänkt sig (;
I tisdags kväll buggade jag, och det var faktiskt riktigt skoj! Förra lördagen tävlade jag i skåne & resultatet blev helt klart över mina förväntningar.

Kort om vad jag har hittat på, nu ska jag.. öppna matteboken? Näe, jag känner inte för att plugga idag. Lov är lov.

Ha det bra!

ingen fantasi.

Min dag har varit bra, hoppas detsamma för er. Kemin fungerade bra, även fast jag somnade igår innan jag hann öppna böckerna. Pluggade endast 20 minuter i morse. Hade nog näst intill alla rätt. Kemi är kul, likaså fysik & matte. Jag gillar´t!

Blir man glad när man ser startlistorna inför helgen? Vet ni vem som startar precis innan mig, självklart Elin Aspnäs. Lite nervöst måste jag säga. Det kommer bli hur kul som helst, jag längtar till helgen!SARA   -    JULIA (sommar på Österlen)

LUCKY ME

Dagen har varit super. Skulle haft bugg ikväll, men det var bara repetition från förra veckan, så jag struntade i det. Istället åkte jag & mamma till Gvd och tränade, det gick hur bra som helst!
Finns det något bättre än när man hoppar upp på hästen och känner att allt bara stämmer? + att jag har varit sjuk, så hon har vilat i 4 dagar. Ååååååh, jag är lycklig :) Skolorna bara sitter där och allt funkar perfekt. Imorgon på förmiddagen ska vi skritta ner till sjön. På torsdag ska jag träna för Jill, fredag är det träning igen, dock inte för instruktör. På lördag ska jag täääääääääääääääääääääääävla :D

Åh, just nu har jag världens lust att skriva allt som är bra! Tyvärr känner jag att jag har lite tidspress, måste börja på min 20 sidor långa kemiläxa nu. Jag säger som Tove: VI KAN JU DET HÄR!

Bästa hälsningar - en LYCKLIG juulieeeeeeeeeeee!Älsklingshunden.


GE MIG...... sommar.

Nu när jag har varit sjuk såhär länge känner jag bara hur det kryper i kroppen. Jag vill träna!!!

Dags att ta på sig de tjocka vinterkläderna & gå ut och pussa på Melody :)

allt eller inget

Hemsk helg. Det hela började i onsdags em/kväll. Kände mig helt slut i hela kroppen, vilket visade sig vara feber. Jag har fortfarande feber och är superförkyld. Jag som hade planerat att göra så mycket i helgen. Skulle ha tävlat i Nordhalland idag, men det blev inget av det. Imorgon skulle jag ha övningskört med lärare i Värnamo, men det blir inget av det heller. I fredags skulle jag ha tränat inför idag, men icke. Alla dessa dagar har jag tillbringat i Tv-soffan med min älskade Evi.

Mamma anmälde iaf mig & Melody till tävling nästa helg, eftersom det inte blev någon denna. Det är i Dagstorp, kanske lite långt, men det får gå. Jag var inne på tdb (tävlingsdatabasen), och det visade sig vara sjukt många starter. Ska starta en klass - fei inl. Laddad till 1000!

Just nu längtar jag efter helgen! Har inte så mycket i skolan denna veckan, sovmorgon varje dag utan fredag. Det är inte helt fel! På sportlovet ska jag ha riktigt kul & jag hoppas att jag kan få vara frisk då!
Ska bl.a. med Bella till Halmstad, vad vi ska göra där får ni veta senare, men det kommer bli galet :) Sara ska ju ut och svira på annat håll, tråkmåns! ;)
Jag ska ringa till Erik imorgon också och kolla om man ska jobba på lovet.

Nä, nog med uppdatering nu för ett tag.
Ha det bra, det ska iaf jag ha!

RSS 2.0