det började med att..

Jag längtar tills denna tävlingssäsongen är igång, jag har min första tävling första februari troligtvis. Jag skulle vilja hinna träna för Pia en gång innan dess, men det gör jag nog inte, jag tränar för Jill och det är superbra! 

Praktikplats är halvt fixad. Man fick inte vara på ett ställe man hade varit innan. & tack för erbjudandet Jenny :) Jag har just nu två olika alternativ, antingen ska jag vara på distriktsveterinärerna i Forsheda, eller ska jag åka till Peter Härnstam, om han tar emot praktikanter. Båda hade varit väldigt kul, synd att man inte kan vara överallt på samma gång!

Nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja, vi har hundträning till 3. På fysiken idag pratade vi om olika ljusstrålar och dess riktning, intressant!  

VINNARE

--Ibland ska man ha turen med sig! Mamma (Helena Gustafsson) ringde för ungefär en månad sedan och röstade på Rolf-Göran Bengtsson till Jerringpriset. Igårkväll ringde en kvinna och ställde några frågor & sedan sa hon att mamma var med i dragningen om att vinna en plattv. Efter programmet ringde hon igen och sa att vi hade vunnit den. Kul :) Så nu står min mamma med där som vinnare av den!Antingen kunde man vinna en resa för fyra personer till Berlin och se på friidrottsvm, eller vinna den där plattvn. Vilken tur hon har!

Smålänningens

Dagen har tillbringats på Smålänningens från 11.45-16.15.  Igårkväll var jag hon världens bästa Sara, vi var ute och åt, pluggade lite och pratade massor :) Bra kväll, som behövs med jämna mellanrum!

Självdisciplin, jag lyckas riktigt bra!
Just nu prioriterar jag skolan & hästarna allra högst. Med skolan har jag mitt mål och vet verkligen vad jag vill och försöker nå det, hästarna är absolut det roligaste jag vet! Att kombinera dessa två saker är superbra.

Ikväll försöker jag förstå min grafräknare. Detta gör jag med en nästan 400 sidor lång instruktionsbok på 10 olika språk. Det är ganska bra att veta vilka knappar man ska trycka på för att mäta grafens och derivatans olika punkter i ett koordinatsystem.

Nu ska jag fortsätta i min instruktionsbok, funderar även på att klippa Melody ikväll.

-J


för att tala klarspråk

Då var 13 januari-09 avklarad. Aldrig mer denna dag, tragiskt?
Idag har jag haft min första fysiklektion och min första lektion med projektarbete. Fysiken var faktiskt ganska kul, men ändå lite krävande. Men jag tyckte det var intressant! (Jag &) Tove har kommit på ett superbra projektarbete som vi ska göra. jag ska inte berätta nu, kanske kommer senare i bloggen! Det är verkligen bra, och vi båda ser fram emot att få sätta igång & fixa med det. Kul!
Panik för var jag ska praktisera, jag har funderat på veterinärkliniken i Värnamo eller Millegarne. Jag har varit på båda platserna tidigare, och idag fick jag reda på att man helst inte ska vara på samma ställe igen. Typiskt! Det är ju dessa två saker som jag tycker om.

Det är bara tisdag idag, konstigt, det känns som torsdag!

Men visst är det ett alternativ, att försöka gömma det. HA!

Det är över nu - inga puppies

Inga valpar kvar - inget mer gnällande & passande, skönt men ändå tråkigt! Lilla Nisse åkte idag, alldeles nyss faktiskt.

Skola imorgon och hur känns det? Jag vet faktiskt inte riktigt, både ja och nej. Skönt att komma tillbaka till vardagen, samtidigt som jag känner att denna terminen kommer bli ganska tuff. Kul att träffa alla igen faktiskt, men det är ju skönt att ha lov också. Nästa lov är v.7, det är 4 veckor till dess. Sedan är det skola v. 8-12, sedan apu i 2 veckor och sedan lov i en vecka. Efter det så är det nog massor av planering inför bal och annat. Jag har förresten fixaxt balklänning nu, troligtvis. Supersnygg!
Melody har fått bila idag, eftersom jag har jobbat. Känns bra att hon börjar komma igång igen, men hån är långhårig! Blir nog tvungen att klippa henne en gång till. Funderar även på att anmäla till en klass den 1 februari på Nordhallands rk, fei isåfall. Men det kanske är lite tätt, hon är kanske inte är igång tills dess, men hon har inte vilat så länge så att hon borde ha tappat så mycket kondis. Får se hur jag gör!

Det är enkelt att vara som man blev, men inte vara som man skulle. FIFFIGT!

Just det, jag skulle ringa till Helene, borde nog göra det nu!

-j

BÄTTRE ÄN BRA



MIN UNDERBARASTE VAR BÄST IDAG. (=.

A wish for something more

Underbar dag. Underbar helg.

Min helg har spenderats i Göteborg av alla ställen, med en underbar Tove! I fredags em/kväll körde vi till Jkpg för att möta upp Tove och hennes pappa, för att sedan åka till Gbg. Jag & Tove har bott i hennes pappas lägenhet inne i stan. Vi har tillbringat mesta tid med viktiga saker, men även gått på stan, solat, fikat och massa annat! Igårkväll åkte vi hem & Toves snälla pojkvän hämtade oss. Tack för en superbra helg vill jag säga!

Idag ställde jag faktiskt klockan på 8, även att jag var hemma runt 23.30 igårkväll. Jag snoozade till klockan var nio. Att det ska vara så svårt att komma upp ur sängen. Jag gick ut till stallet & red Melody, första gången idag efter hennes välförtjänta vintervila. Gissa om jag hade en pigg häst? Jag tycker om det, det syns att hon är glad och tycker det är kul, även jag tycker det! Efter min ridtur var det luchdags & sedan valpförsäljning. Nu är 4 valpar borta, vi har bara två styckan kvar. De resterande åker till sina nya hem till helgen. Det kommer att bli tomt, men samtidigt väldigt skönt!
Efter det att valparna levererats åkte jag och Johannes till sjön, vi gick en ganska lång promenad på isen. Evi följde med, påklädd sin röda overall, och hon älskade det! Jaga snöbollar anser hon vara bland det bästa som finns, det syns på henne.

Just nu har jag ingen aning om när jag börjar skolan och ingen aning om vad jag ska göra resten av lovet. Just nu är det inga jobbdagar uppsatta på mig iaf. Kanske man skulle jobba resten? Men det är ganska skönt med vila. Jag får se hur det blir.

GOTT NYTT ÅR!

Nytt år, nya möjligheter!

Imorgon börjar jag jobba klockan 6. Inventering på jobbet 6-9.30.. Efter det blir det Jönköping & sedan vidare till Göteborg. Jag & Tove ska bo i hennes lägenhet där i några dagar. Det ska bli kuuuul =)

Tack för igår!

RSS 2.0