Längtar

Nu har jag varit inne på SLU, läst om veterinärutb. Jag vill NU! 


Nyss slutade vi 9an-snart slutar vi gymnasiet!
Snart är det avslutnisgsfest för gymnasiet-5 månader kvar. Jag kan knappast förstå. Burr.


---

Hej på er!

Jag har inte berättat att jag och mamma har köpt ny häst. En fölunge. Issa kallar vi henne, för att hennes namn är långt och krångligt. Hon är efter Ninnis fina Twilight. :)

Usch vad jag saknar min fina Melody. Var gång man går ut i stallet är det lite tomt faktiskt. Vi flyttade Issa till Melodys box i helgen så nu känns det lite extra konstigt. Man tror nästan att det är hon som ska stå där inne, men icke.
Såg henne lite i ridhuset hos Jill förra veckan, fy vad hon är fin.

Nä, nog om hästar. Nog om skola. 

Fast nu ska jag åka till skolan. haha.God fortsättning

Jul och nyår varit bra? Jag har haft det kanon, man har varit ledig från skola och allt vad det heter. Inget jobb heller för den delen, endast mina ordinarie söndagar stod på schemat. Första lovet jag kan minnas som jag inte jobbar, eller nästan. Känns som evigheter sedan, och det var behövligt att vila lite. Det var väldigt mycket i skolan slutet av förra terminen, även denna termin känns ganska tuff. Mycket att hinna med innan skolan är över, men jag ska inte klaga, det är bara en termin kvar. Det är kul med skolan, även fast det inte alltid är kul så är det ändå kul på något konstigt sätt. Jag gillar det. Konstigt att jag alltid kommer in på skolan när jag bloggar.. Ska försöa sluta upp med det, jag lovar!

På lovet har jag varit i Ronneby endel. Tog med mig Aprikos och åkte till Jennifer Svensson och tränade. Det gick faktiskt väldigt bra och de sista två dagarna kändes det knappast som samma häst riktigt. Kul, riktigt kul! Så nu har hon fått ta det lite lugnt denna veckan. Imorgon ska jag träna för Jill. Tror nästan att jag är lite sugen på att leta upp en liten tävling att åka på snart, vet bara inte vilka klasser jag ska rida. Får kolla lite vilket program jag tycker ser kul ut o anmäla mig. Såg att det var någon tävling i Jönköping snart, det kan ju vara kul, om det inte redan är för sent.

Nu är jag på skolan, ska studera med toovelito hela dagen. Har sluttenta i FysikA imorgon. Hoppas att det går bra, fysik är ju faktiskt ganska skoj.

Nä, nu hinner jag inte mer. Men jag får skriva lite mera en annan gång. Hästarna, där har det ju hänt endel. Tar det senare :)


RSS 2.0