ledig

Skönt att man börjar känna av sommarlovet nu! Jag tycker det är härligt att bara kunna koppla av och slippa tänka på att man ska plugga och att man ska till skolan.

Idag har jag varit effektiv och hunnit med massor av saker! känns kanonbra.

På torsdag åker jag & Sara till min stuga i Halmstad :) Guuuu va kul vi ska ha! Hoppas bara på att det blir fint väder så att vi kan sola & sånt. Shoppa ska vi iaf göra!!

tråkigaste inlägge, I know.

PÅ ÅTERSEENDE - julia

Sommarlov

Hur kan man bara längta så mycket efter sommarlov? Jag vill att det ska vara torsdag NU!

På torsdag är det skolavslutning och jag slutar skolan kl. 10. När jag kommer hem är det bara till att packa, för när mamma kommer hem bär det av till Ronneby! :) Kulkul. Vi ska åka dit på torsdag för att jag ska hinna träna för Ninni en gång och sedan åka vidare på fredag till Karlshamn där jag ska tävla. 
Jag ser fram emot denna veckan, speciellt torsdag och fredag. Jag tycker verkligen om när jag och mamma tar med oss Melody och åker på träning eller tävling, det är superkul!

Helgen var helt ok! I fredags var jag & Adam hon Philip och kollade på film. Jag minns inte vad filmen hette (som vanligt), men den var bra iaf :) 
Lördagen var det träning på förmiddagen, eller kanske till 14. Sedan åkte jag till Sara i Nennesmo. Vi tog det bara lugnt till en början, men plötsligt fick vi för oss att vi skulle åka in till Gislaved. Bussen skulle gå om 10 minuter, gissa om vi fick stressa? Vi kom i tid till stationen, men bussen var försenad typ en kvart... Jag sov hos Sara, tack! 
På söndagen var det jobb. Igår (måndag) var jag ledig. Jag gjorde inte speciellt mycket, var nästan för varmt för att sola! 

Just nu sitter jag på datalektion, har precis gjort klart min egna uppgift och lämnat in. Skönt att vara klar, aldrig mera denna kursen :) hur tråkig som helst!

Tack för mig, JULIA.  

RSS 2.0