Bara för att..

.. Sara säger det, så måste jag lägga in en bild på min nya skönhet =)Jag berättar mer om henne en annan dag, för nu ska jag sova. Ni kan ju vänta med spänning! haha.

Godnatt mina trogna bloggläsare!

Uppkörning & uppskrivning bokat!

Jag har faktiskt tagit min första körlektion. Igår gjorde jag detta, gick ganska bra. Det vi övade på var att jag skulle planera lite mer innan korsningar - bromsa mer i början och mindre i slutet så att man hinner med bättre. Kändes bra, nu ska jag träna detta med pappa =). Det är faktiskt bara 1,5 månad kvar tills jag fyller och jag längtar galet mycket. Faktiskt så har jag redan bokat körning och skrivning. Samma dag ska jag göra det, måste bokas i tid så att det blir när jag vill ha det! Halkbanan ska jag göra den 14 maj och riskutbildningen den 19. Jag fyller förresten 12 Juni för er som inte visste!

Nu väntar jag på Tooooove, hon är i duschen! Den tjejen är braaaa =)Trajet på lördag, jag försöker ladda, men vet inte riktigt på vad. Har dålig koll på vad det går ut på!

hejrååå!

Hässleholm


Tävlingen i helgen gick riktigt bra! (Allt utom sista klassen). Jag fick 2 placeringar av 4 starter. Melody skötte sig utmärkt, hon tyckte att det var lite läskigt när det blåste i plasttaket i "stallet".

Här kommer en bild från tävlingen, andra dagen på framridningen.Nu är det bara att ta nya tag inför helgen! Ska tävla nationellt i Hässleholm på lördag.

Back to business.

OLALA, VILKEN DAG

Hej hopp!

Det var ett tag sedan nu, minsann. Hänt mycket, kan dra det lite kort - 2 tävlingar, två underbara praktikveckor som bara var bäst, grillkväll at my place, årets första dopp i Bolmen, parken, 18års fester. Ikväll är det påskmiddag hos min kära vän Sara Persson. Imorgon åker jag på tävling till skåne lör-mån, nationell observationstävling ponnydressyr.  Just nu händer det mycket, roligt med händelserika veckor! I like it =)

Idag är det bara för härligt väder, ska ut och sova en timma i solen tänkte jag. Vi somnade nog inte förens 03.30 i natt - jag behöver en timma för att orka kvällen!

Pratade med Tove igår, saknar den tjejen!

Puss & godnatt? =D


RSS 2.0