Skolaskola & åter skola.Sitter i skolan nu. Åh, jag vill inte springa SJU kilometer på gymnastiken sen.. så jäkla tråkigt!

YES, jag fick styrketräna istället :D snäll Urban!

Nä, nu kan jag inte sitta här & uppdatera bloggen hela tiden. Nu ska jag plugga!

PUSSSSSS-j. ♥

Pride Melodygrr. att man kan tycka om ett djur så mycket!

hhh elgen.

Hej!

Helgen har varit helt okej. I fredags åkte jag och mamma till Ronneby. Vi var där vid sjutiden och jag red Melody innan vi åkte till Jenny. Väl framme hos Jenny var hon i full gång med matlagandet. Jag måste säga att hon är riktigt duktig på att laga mat, väldigt gott var det. Det var Jenny, Henrik, mamma, Ninni och jag som åt där på kvällen. Jag och mamma sov även där.
Dagen därpå (lördag) ringde klockan vid sju, då hade Jenny redan åkt. Jag och mamma gick upp och tog oss lite frukost i hennes kylskåp. Sedan bar det av till stallet för att göra iordning Melody och hjälpa Ninni med det sista innan hon kunde åka. Ninni skulle ha med sig tre ponnyer som skulle kvalas till championat. Jenny skulle också kvala.

När vi satte oss i bilen för att åka till Karlshamn, där tävlingen var, börjde det regna. Regnet höll givetvis i sig hela dagen. Jag red en La:p1 och en La:4 med Melody. I a:p1 fick jag endel missar. Hon bytte i den ena förvända galoppen och missade ena enkla bytet. Ändå kom jag på tredje placering med 64,47% , vilket jag var väldigt nöjd med. Kvalade även till nationell :D. I det andra programmet (la:4) gick det betydligt bättre. Fick inga direkta missar, förutom en felriding vilket medför -2 poäng i protokollet. Det var min allra första felridning någonsin och så löjligt. Jag gjorde vändningarna på bakdelen åt fel håll. Ååååh, vad retsamt! Rätt ska vara rätt. I alla fall fick jag 66, 83% i den klassen och kom tvåa!

Åh, varför ska allt hända samma helg? Parken i fredags skulle inte ha varit fel.

Idag, söndag, har jag jobbat.

Det är trots allt ganska skönt att komma tillbaka till vardagen efter ett tio veckors långt sommarlov. Att börja plugga nu var inte så hemskt som jag hade föreställt mig, det var faktiskt riktigt roligt! Det blir vad man gör det till :) Jag ska kämpa in i det sista, inget ska lämnas åt slumpen!

Allt jag hade att komma med!  /j

Värre finns bara inte.

Jag har panik! Det finns verkligen inget värre än att åka på hajk & sånt. Alldeles nyss fick jag reda på att natten mellan tisdag och onsdag ska ettorna och tvåorna ut på hajk. Ska man stanna hemma och sjukanmäla sig första skoldagen? Beslutsångest.
Ända sedan dagis då det var utflykter i naturen har jag verkligen försökt att komma undan på alla möjliga vis. Frågan är hur jag ska lyckas denna gången. 
Äh, jag kan bara säga som det är. Hej, jag har inte tänkt att följa med på hajk eftersom jag tycker det är urlöjligt och hur trisst som helst. Nä, hur låter det? Jaja, jag får se imorgon hur jag ska lösa situationen. Jag börjar trots allt inte innan 13.15, så jag har nästan hela förmiddagen på mig att fundera.  

Såhär sista dagen på sommarlovet har jag fått lite panik. Julia har haft ett underbart sommarlov och verkligen inte pluggat ett enda dugg, så idag fick hon ett LITET ryck och gjorde några få sidor i matteboken. Detta gjorde jag endast för att slippa komma tillbaka till skolan och se alla andra i klassen som har pluggat hur mycket som helst och att jag inte har gjort ett enda dugg. Jag kan trösta mig med att jag har varit ledig.

Är det sant?

Jag har spenderat hela denna dag på jobbet. Vaknade relativt tidigt, vid 09,30. Det var bara att ta sig en dusch & sedan åka till jobbet. Jag var hemma runt 16tiden, då blev det OS. Helt otroligt att sverige ligger trea i hoppningen inför finalen imorgon. Det hade inte någon förväntat sig att det skulle gå så bra sa de på tv:n. Imorgon har jag bokat in mig för att se på finalen i hoppning!

Sommarlovet har vara flugit iväg. Jag önskar det hade varit minst fem veckors lov till. Är det sant att det bara är en dag till på hela sommarlovet? Ja, tyvärr. Jag längtar faktiskt inte tillbaka till skolan ett enda dugg! Tänk när man vaknar på morgonen och det är helt mörkt ute? Då funderar man nästan på att stanna hemma, men man pallrar sig ändå upp & gäspar sig igenom hela skoldagen. När man kommer hem på efetrmiddagen honner man knappast ut i stallet innan det börjat skymma. Då ska man helst hinna rida innan det är helt mörkt.
När stallet är klart får man ta tag i skolan igen, plugga på alla läxor & prov som man har. Jag förstår mig inte på lärarna ibland. Det är lixom inte som så att man bara går i skolan och sedan kommer hem för att vila upp sig till nästa dag. Vi har alltid något prov eller någon läxa att göra.
När det är skola kan man aldig känna sig fri, vilket jag oroar mig allra mest för.
Nog om skolan & min ångest.

Tävlingen igår tycker jag gick alldeles utmärkt! Jag tycker att mina ritter känder helt kanon, även om min häst var väldigt spänd & jag hade endel missar.
Det blev tyvärr ingen placering, jag får ta nya tag! Jag ska åka till ronneby på fredag och sova där till lördagen då jag ska rida samma klasser i Karlshamn.

Nog med uppdatering för idag.

Allt för mig / Julia

Önska mig lycka till

Jag ska tävla i Mullsjö imorgon :)PUSS, j.

Gott & BlandatIsabell, Daniel & jag.Carro & DavidEn kille & SaraJag & MelodyGadden, Johannes & Adam

Borta bra, men hemma bäst!

Nu är jag hemma igen efter nästan en hel vecka på Millegarne. Gud vad jag tycker om det stället! Dagarna har varit hur bra som helst, rida & ordna i stallen. Finns det något bättre? Nej.
Tidiga mornar är det enda som är negativt, vi började vid klockan 7 och höll på till klockan nästan var 7 på kvällen. Tiden går fort när man har kul :)
Jag har arbetat mest tillsammans med Tobbe & Frida. Måste säga att det är verkligen skönt med människor som har samma intresse som en sjäv, det blir aldrig tråkigt!

Melody har varit duktig, hon fick givetvis följa med ner på hårdträning. 

Forfarande är inte championatet bestämt. Frågan är hur jag ska göra, om jag ska rida själv eller Ninni ska göra det. Dags att bestämma sig!

Tack för en underbart kul vecka :) 

Kram JULIA.  

gokväll!
Sara & Jag. David är lite i bakgrunden med. Kolla så glad Sara är!

Jag sitter hemma i min ensamhet. Nyss fick jag reda på att Andreas kommer hem vid ettiden inatt, så att jag slipper sova alldeles ensam. Jag tycker faktiskt att det är lite läskigt, men det funkar!

Jag väntar på ett samtal nu. 

♥  - JULIA
 

länge sedan sist.

Oj, jag har inte uppdaterat på ett bra tag nu. Sist jag skulle uppdatera försvann allt precis innan jag var klar, då blev jag lagom glad och struntade i alltihop.
Det har hänt mycket sedan sist:

* RidponnySM, Jag och Melody var i Billdal och red ridponnyernas mästerskap. Resultatet blev faktiskt en andraplacering, vilket jag var riktigt nöjd med.

* Klar med jobbet. Alla dagar på Smånänningens är klara, så nu är det sommarlov för fullt, underbart!

* Halmstad. Jag har varit i stugan en hel del; shoppat, festat & bara varit.

* Åkt vattenskidor. För första gången i hela mitt liv har jag stått på ett par vattenskidor, faktiskt lite imponerad av mig själv.

* Blivit bestulen. Det var lite kompisar hemma hos mig en kväll, sedan när vissa killar hade åkt hem fattades en hel del saker. Allt är nu utrett. 

* Bolmen. En hel del sol & bad.

Allt för mig/ Julia


RSS 2.0