Trötteri.

Det är kul att skriva blogg´, men idag är jag trött.

Jag har precis avslutat ett två timmars långt telefonsamtal med Sara. Det är skönt att prata med den tjejen! :)

Klockan är mycket och det är dags att sova, gonatt!

Tänkte bara upplysa om att jag har skolavslutning om exakt en vecka :D Helt UNDERBART.

Liebe ♥ /Julia

What about Brian?

Varför blir klockan alltid lika mycket innan jag går o lägger mig? Jag gillar att vara uppe länge på kvällen, men att vakna på morgonen är bland det värsta som finns. Vad skulle man ha gjort utan väckarklockan? Det skulle ha varit underbart, sova precis så länge man behöver.

Idag vaknade jag (av väckarklockan) kl 8. Även om jag hade sovmorgan kunde jag inte sova bort hela förmiddagen. Jag vaknade, gick ner och åt frukost, sen gick jag ut till stallet. Melody blev glad och vi tränade lite på ridbanan. Hon var duktig, men jag oroar mig för La:p1 som jag ska rida i Karlshamn den 6e Juni. Jag har inte ens börjat träna vissa av momenten som ska vara med där, men jag får väl bara ta det som träning. Det är bra att jag rider La:1 också, de har jag ju ridit innan.
Sedan när jag hade tränat gick jag ut o la mig i solstolen i en timma för att sedan ta mig en dusch. Efter jag duschat åt jag lunch, sen åkte jag till reftele. Klassen åkte till Forsheda och badade, det var skönt men kanske inte så roligt annars.
När jag kom hem vid halv 5 kollade jag på What about Brian, jag tycker det är så jäkla bra! Men jag har missat några avsnitt nu, men man förstår lite vad som hänt iallafall. När jag hade kollat klart skrev jag en bokrecension, det sista som skulle göras innan sommarlovet. Det kändes underbart när jag var klar! Jag längtar så otroligt mycket efter sommarlovet :)

Jag lägger in en bild från skolavslutningen i 9an :)Gonatt, see u . JULIA

Tack!

Sitter i skolan och har rast. Pratade just med min lärare som jag har imorgon, hon sa att jag kunde hoppa över de två första lektionerna imorgon. Tack! Detta innebär att jag har sovmorgon till 13,15 och resten av dagen ska vi vara i Forsheda och bada på det tempererade utebadet.

Varför kan inte skolan vara i slutet av terminen hela tiden? Det är så jäkla skönt när messor av lektioner utgår hela tiden, visst är det bra att lära sig saker men nu är jag bara så jäkla trött på skolan. Sommarlov önskas verkligen, iaf av mig =)

Ha det bra , JULIA.


23.23

Dags att sova, rädd för att bli bloggberoende! Godnatt

just for u - ♥

Julia


Bilder från helgen

image3

image4

Härlig dag

Har varit hemma idag, hade lite ont i halsen i morse och kände att jag verkligen inte orkade gå till skolan. Mamma fick sjukanmäla mig och jag sov vidare. Varför vill man aldrig sova på kvällen? Åh, man blir sjukt trött på morgonen. Men idag fick jag sova ut, härligt!

Jag vaknade vid 10 och red Melody en runda i skogen. Gick bra , men plötsligt stod vi öga mot öga med tre hjortar, men de var söta :)
Sedan gjorde jag klart i stallet. Gick in och duschade och följde med pappa till värnamo, fixade endel saker där.  När jag kom hem borstade, badade och klippte jag Evi. Nu sitter jag här, frisk som en nötkärna!

Visst måste jag berätta lite om helgen! I fredags åkte jag hem från skolan klockan 10, sedan var det träning för Jill Brandt och på kvällen kom Sara. Det var mysigt, det är skönt att bara ta det lugnt, prata, äta godis, laga mat. Bara vara lixom, utan att känna att man behöver göra någonting. Sara är bra, tack för en mycket trevlig kväll!
På lördagen bar det av på tävling í Markaryd. Jag red en La:1 och en La:4, det gick kanonbra! Vann första klassen och kom tvåa i den andra. Trevligt att träffa människor med samma intresse, jag och mamma pratade med en mamma och dotter som var från Munka Ljungby och dom kanske ska komma hit och bo här och sen åker vi på tävling tillsammans :) något att se fram emot tycker jag minsann! Var hemma vid två och packade ut allt och så.
På kvällen åkte jag till Sara i Reftele där vi gjorde i ordning oss för partaj. Vi var hos Marcus, trevligt att träffa alla gamla vänner och även nytt folk. Jag sov hos Sara, mys :) 
På söndagen var det jobbjobbjobb, efter det firade vi mamma, mormor och farmor på mors dag. 

Tack för mig. -julia  


Hej?

Dags för mig att skaffa blogg, känner bara att jag vill skriva. Jag känner iaf att jag kan uttrycka mig bättre när jag skriver, häärligt!

Hoppas att jag har något att komma med!

På återseende / julia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0