Tränat

Falkenberg blev helt kanon! Jag kom 3a och är supernöjd :)

Ikväll har jag anmält till min första FEI.  wiiiii, det ska bli spännande, men tar det bara som en träning. Det är i Hässleholm den 11 oktober. Melody har fått vila både igår & idag, men imorgon ska jag nog ut en svång på henne :)

Jag måste säga att jag har tränat. Jag har tränat på att knoppa med ett gummiband. Idag knoppade jag Acream med ett gummiband och det blev faktiskt bra för att vara första gången måste jag säga. Träning ger färdighet, eller vad är det man brukar säga ? haha.

Nu ska jag sova snart, ny dag imorgon!

Puss/Julia

Evi

 

Nu ska jag & Evi träna lite :) Hörs senare, annars efter helgens tillställningar!

/ JULIA

Konstigt, det känns som fredag?

Just nu sitter jag på lunchrasten och skriver lite. Om en kvart börjar jag min sista lektion jag har idag (sällskapsdjur, hundträning) med Markus. Sedan slutar jag kl. 3, skönt!
Vet ni? Jag har minsann fredag idag, eftersom jag är ledig imorgon. Ingen har väl missat att jag ska åka på championatet i falkenberg imorgon? :) Det ska bli hur kul som helst!

Eftersom jag inte har uppdaterat något från helgen får jag väl tacka för lördag :) Det var sjukt kul & Björn Rosenström var verkligen jättebra!

Vi hörs! Julia


Ruggigt

Usch vilken hemskt tråkig dag. Det känns som att det redan är skymmning och man ska gå och sova.. Ruggigt väder helt enkelt.

Jag vet inte varför, men jag längtar lite till våran mattelektion vi har senare idag. Jag tycker det är kul!

Oj, på fredag är det bara en vecka kvar till championatet! Det ska bli riktigt skoj, men nervöst. Äh, det kan bara gå som det gör, ingen idé att vara nervös. Dags att börja läsa igenom programmet lite smått tror jag allt. Det är kanske inte så kul om man rider fel... Det är på lång bana också, det är alltid lite mer invecklat!

nähe, dags att ta tag i svenskaarbetet! Skriver kanske lite i eftermiddag..

Peter

Träning för Peter Härnstam i sommras.

Sakta men säkert

Gokväll

Nu känns det verkligen hur skolan börjar komma igång, både positivt & negativt .. Visst är det skönt att komma tillbaks till alla rutiner, men det känns ganska hårt att plugga men kul på samma gång. Jag fattar inte att jag snart har gått hälften av tiden på gymnasiet. Helt otroligt vad det går snabbt! Snart är jag klar på gymnasiet och ska läsa vidare, i Danmark? Jag har sedan ja var ca. 6 år velat bli veterinär, men tyvärr måste man ha alla mvg för att komma in där. Jag gör så gott jag kan & är på bra väg hittills :) 

Imorgon har jag sovmorgon till 13,15. Jag tänkte vara flitig & skriva klart en svenskauppsats på morgonen för att sedan räkna vidare i matte C hela eftermiddagen.  Helt OK dag enligt mig.

Förresten är det sista dagen imorn innan Acream ska åka till Ingrid & Barbro, så jag får väl ta en sväng på henne också. Melody ska också tränas, Pia kommer till helgen :)
På Jill-träningen i fredags gick det riktigt bra faktiskt! Åh, jag har fortfarande ont av den nya hjälmen, den måste forma sig. Men det löser sig nog.

Gonattkram-JULIA

Pride MelodyÄntligen är det besutat. Jag har velat från och till hur länge som helst. Jag blir ryttare åt min underbara ponny på championatet i Falkenberg sista helgen i september. Jag behöver inte säga att det är nervöst, usch. Bara när jag tänker på det får jag en ilande känsla i hela magen.
Allt, eller det mesta, är planerat. Jag och mamma åker till Falkenberg på fredag kväll. I Falkenberg kommer Ninni, Jenny, Matilda, Frida och Rigmor också vara. Ninni har en hel del ponnyer hon ska rida. Vi har bokat en loftstuga som vi ska bo i fre-sön, precis som förra året, kul! På kvällarna ska vi ut & äta och ha kul.

Acream har börjat komma igång nu och jag rider henne för fullt. Hon känns väldigt fin och jag vill verkligen att hon ska vara redo inför kvalet till 4års championatet som går nästa helg. På onsdag nästa vecka ska vi åka ner med henne till Barbro och Ingrid, om hon är helt ok då, anmäler vi på kvällen.

Hästar är helt underbart, jag rekommenderar verkligen de som inte håller på med det att börja. Jag kommer aldrig kunna sluta!

Detta var allt från mig! JULIA

RSS 2.0