nej, vadå?

Tjena!

Mina dagar ser just nu helt underbara ut! Jag har nog världens roligaste praktik, man blir ju bara så sugen på att bli veterinär.

På förmiddagen idag har jag varit på stationen, massor av kastrationer och lite annat. På em. vaccinerade jag faktikt en häst, tro det eller ej. Sen hjälpte jag till vid en pares och lite annat kul.

"Sara är bäst som en häst, utan protest!!" (SARA PERSSON)  - Och för er som vill veta så ringde faktiskt den tjejen nu. Det är alltid lika kul att prata med henne!

Därmed säger jag hejdå!

Helgens tävlingar!Igår var det tävling i Hermanstorp, P1 & P2. I första klassen var hon ganska spänd, men verkligen superfin på framridningen. Klassen därpå var hon ännu finare på framridningen. Hon var inte heller lika spänd på banan, det gick bättre i den klassen. I p1an kom jag precis utanför placeringoch i p2an kom jag tvåa. Är nöjd med helgens tävlingar!

Min första dag på Distriktsveterinärerna gick kanonbra, superkul! Tänk att ha ett sådant arbete....

Underbara heeeelg!

Vilken händelserik helg! I fredags var jag ledig från skolan, tränade på eftermiddagen för Peter Härnstam och på kvällen var det 18årsfest i Bredaryd. Igår var det träning igen, denna gång med ett mycket bättre resultat, och på kvällen ännu en 18årsfest. & nu ska jag åka och tääääävla! Extremt kul vill jag lova.

Ha en bra dag allesammans, det ska jag ha!

Godmorgon!

Nu ska jag snart åka till skolan för att ha en lektion, fysik. Det är en sådan lektion som man gärna inte vill missa för att man går igenom så mycket. Lektionen är från 8-9.45, efter det ska jag åka hem igen för att sedan följa med mamma till djursjukhuset. Acream har varit konvalecent i nästan ett halvår för vad veterinärerna tror: hon har outvecklade rullkammar i båda bakknäna. Nu skulle mamma sätta igång henne för en vecka sedan, men upplevde det på samma sätt igen när hon skrittade, att hon tog ett kortare steg med ena bak. Sååååååååååååå tråkigt! Nu ska vi se vad som händer & vad de hittar, om det är något. Jag har sagt det hela tiden, jag tror inte att det är rullkammarna som är outvecklade, jag tror att det är något annat som är galet, men det återstår att se!

Iallafall så ringde jag till distriktsveterinärerna igår, jag ska vara där kvart i nio på måndag morgon. Superkul!

Back to business.

S-rara

Saknar dessa små söta liven ibland. Mycket jobb, men ändå väldigt kul!Ännu en dag har passerat och visst har den varit bra?! Underbart att känna att våren & sommaren är på väg tycker jag. Jag red Melody en sväng i skogen idag, mysigt! Peter Härnstam kommer till www.lundensridcenter.se , så jag ska träna för honom där fre-lör. Ska även tävla på söndag i Hermanstorp. Fullt upp hela helgen.

För övrigt har jag inte fått något telefonsamtal från S-rara, märkligt!Evi är helknäpp på den blå bollen, så nu tror jag att det är lika bra att vi går och lägger oss.

Godnatt och sov gott kära läsare / J

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!

Idag känns det nästan att våren är på G. Skönt att slippa kall & äcklig vinter.
Kolla vilken härlig bild jag tog på Evi & Asta en morgon för några veckor sedan på väg ut till stallet.Busiga Evi. =)

Nu ska jag duscha och sedan bege mig till skolan för att skriva kemiprov och räkna matteC!

Ha en bra dag

KAMERA

Ny kamera står på inköpslistan för min del. Tävlingar, träningar, fester, allt möjligt. Det blir aldrig att man tar bilder med mobilen, och det blir inte alls lika bra kvalité som med en riktig kamera. Jag funderar på om det är bäst med systemkamera  eller en helt enkel vanlig digitalkamera. Jag köper nog en digitalkamera, för den är mindre och enklare att ta med sig överallt. Jag vill inte att den ska vara för stor. Jaja, nog om det. Det lär bli fler bilder här i bloggen när den är inskaffad!

Idag har jag haft studiedag, och jag har studerat. Har kemiprov imorgon. Börjar skolan 13.15, så ska hinna plugga hela förmiddagen.
MIN SISTA VECKA I SKOLAN.

Dags att sova!

Helgens tävling i Ljungby

Igår var det Ljunby hela dagen, regional ponnydressyr. Jag red min första klass 10.04 vilket var en La3 och min sista klass 15.57 som var ett lagtävlansprogram. Efter första klassen kände jag mig nöjd, lite småmissar men inte mycket. Andra klassen kändes hon väldigt trött. Det var faktiskt första gången detta året som vi red 2 klasser på en dag. I första klassen kom jag 2a på 70% och i andra klassen kom jag delad 6a av 6 placerade, på 65%.
Alla bilder är från första prisutdelningen. 1a blev Anna Andersson på Hagens Rosmara!

nelly.se

För första gången någonsin har jag handlat kläder på Internet. Kul att prova, här kommer det jag klickade hem:

      

Skorna blev bara ett impulsköp, det var bikinin jag vill ha. Eller, jag ville väl ha skorna också, annars hade jag inte beställt dom!

tack & hej

BUGG

Jag glömde ju säga att jag var på buggkurs igår. Det är faktiskt ganska kul nu tycker jag.. Endast 2 gånger kvar. Tisdag och fredag nästa vecka. På fredagen är det bara lite dans och sedan avslutning resten.
Där vi dansar är mycket trängre än här på bilden! Vi dansar in i varandra nästan hela tiden...

S

Nu sitter jag på lektion. Har hundlektion, skulle ha tränat hunden, men jag valde att skriva på hundarbetet istället. Eftersom Petra inte är här denna veckan så valde jag att skriva klart mitt och Toves arbete i svenska om Antiken. Inte så kul, men är nog snart klar. Håller på med diskussionen och det är ju så jobbigt att försöka analysera och dra paraleller osv osv. Inte så kul precis, men skönt när man är klar.

Det blev ingen tävling i helgen. Funderade på om jag skulle ha anmält mig till Motala, men struntade i det. Dels är det väldigt långt dit och sen var det inte så roliga klasser heller.. Så hon kunde få vila en helg, det är ju faktiskt Pia-träningar fre-lör. :) Kul! Har inte tränat för henne på väldigt länge nu känns det som. Det var faktiskt förra året.

Jag saknar S!

RSS 2.0