FÄRDIG!

Färdig med projektarbetet :D:D:D::D:D:D:D:D::D! Ikväll ska det firas med en tripp till Sigges loge. Yes! Min handledare sa att han tyckte att min bok var väldigt fin :)

Annars då? Klar med projektet för er som vill veta. Eller just det, kanske skrev det där uppe?! hahhaahaha! Matten rullar på, hade nog hunnit maE också kankse. Man jag ska ju in i Uppsala, + att det är för sent att söka till Danmark nu. Annars kanske det blir Lund eller Göteborg?! haha. Jag har sökt massor utbildningar. Fatta att man snart ska gå vidare.. VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDARE! Gaaaah. Jag blir totalt överlycklig av tanken :D

Fick önskemål om att lägga ut bilderna från förfesten hemma, så jag tar en bild per inlägg. ;)


Förresten, igår bytte jag baldejt också :))


ICH MÜSS STUDIEREN!!!!

Viel freundliche grusse - JULIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Idag- 14 grader & växlande sol.

Sovmorgon idag, så plingar det till i telefonen och man kan inte somna om! Typiskt. Men det gör inget, desto mer hinner jag ju med nu på morgonen.

Jag ska säga en sak, jag kan känna att det börjar gå mot slutet! Visst är det underbart, tre år på gymasiet är snart över. Jag sitter här och ler bara jag tänker på det. Gaaaaaaaah, det är lixom en känsla i kroppen som inte går att beskriva. Känslan är mer än bra.

Typiskt är det väl att jag gått och dragit på mig en rejäl förkylning och halsont. Eller säg när jag inte har ont i halsen.

Just nu längtar jag till slutet av juli! Vet ni vad som händer då? Vavava? Nepp, men det gör jag. Men det är så mycket som jag längtar tills innan dess. Bal, student, fester, sommar, fölning, mm.Hur går det? ;) hahahhaa!

NÄSTA - SKOLA!Just nu!

Godkänd muntlig tyskaexamination 30 minuter via telefon

Slutbetyg tyska

2a provet Matte D

Bok på tryckning

Påbörjad rapportskrivning projektarbete

Träning utökad (ni får veta mer om detta sen) ;)

Kan rida i mina nya ridstövlar

1 månad till fölning

Studentkänning

Balklänning

6 veckor till STUDENTEN

Sökt olika högskolorNanannanannannana, I feel gooooooood!


(Jag är sjuk :'( )


Hemska....

Förklaring av de hemska människorna... http://svtplay.se/v/1960994/rapport/..._levande_kanin , det är vidrigt!

Nu är det så mycket i skolan att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Boken som jag har som ett projektarbete börjar lida mot sitt slut. ÄNTLIGEN! Har möte med min handledare vid 10.30, då har han förhoppningsvis läst igenom den óch kan ge mig lite respons innan den ska tryckas nästa vecka.

Usch, jag vill bara träna nuuu! Jag hinner inte rida om dagarna, det är ju hemskt. Men snart så. Då ska jag & Aprikos ta tag i det och tävla som tusan. Vi är laddade till max. Hon är sååå fin!!
Jag saknar min pärla också..

Nu ska jag gå igenom mötet lite, sen bege mig. Ha det bra!


TOP NOCH!

VILKEN HEEEELG! =)

Morsning!

Usch vilka vidriga människor det finns! usch, fy, blä.

Jobbar stenhårt med projektet just nu, ska vara klar med innehållet i boken denna veckan. På fredag är det deadline för mig. Både skönt & jobbigt på samma gång.

Halmstad i helgen. Det var galet. Hur kul som helst! Härliga vänner = kul utgång!

Kolla alla mina fina djur för en vecka sedan:Tack & Hej

mörkrädd....

Påsk? Lov?

Det är påsklov, första dagen idag känns det som. Igår var jag i Göteborg hela dagen. Oj vad jag handlade. Blev tyvärr ingen balklänning, men har kanske hittat den som jag vill ha. Jag hittade massor av saker, bl.a. en studentklänning och ett par solbrillor. På kvällen åkte jag till Petrus & Jesper en sväng :)
I tisdags jobbade jag. I måndags tog jag det ganska lugnt, + träning. I söndags var det Scotts på parken. Det var riktigt roligt! Dansen var det bästa på hela kvällen, - bugg! Förfesten var också riktigt kul, vi var några stycken från jobbet hos Matilda.

Nu sitter jag hemma helt ensam.. burr! Hoppas att det kommer någon hit ikväll så att jag slipper sova här ute i skogen helt själv. Egentligen är det inte farligt, men jag är extremt mörkrädd... Mamma & Pappa är i Halmstad och mina bröder är på träningsläger.

I helgen blir det högskoleprov och Halmstad med brudarna! Utan tvekan kommer det att bli riktigt roligt.JAG VILL HA SOMMAR & VÄRME NUUUUUUUUU!


RSS 2.0