goooooood night!

Oj vad allt rullar på.

Vad jag har shoppat. Ett kandar, ett par skor till bal och ett par skor till student, kavaj, tunika, mm.

Skor - Donna Girl: 094062 | Yttersidan av skon
Skorna som jag ska ha på bal.och kandaret, men jag har det med bredare nosgrimma!

Kvällen kommer bli galen!!!! Aaaaarrrhfbkqyrhjlgfh, jag är superladdad! Girls night out, jag säger bara det.......

För övrigt var jag o mamma i Åstorp idag och kollade på lite treåringar. Fina. Vi såg bl.a. Issas halvsyster. Hon var jättefin :)

Tjingtjoooong, nu ska jag ut & springa. Mina kära gäster kommer ju vid 18!


Onödigt inlägg.Kolla vilken fin. Saknar henne......

Nu ska jag sova, upp ganska tidigt imorgon!Snygg-Sara. Yes, i helgen hinner vi umgås lite. Förhoppningsvis! haha.

Natttttiiii ♥

Sitter just nu och....

... skriver färdigt ett arbete som skulle ha varit klart i fredags. Så är det när man blir sjuk. Planen halkar efter.

Aprikos var superfin igår! Jag är så glad att jag har en så fin häst att rida. Vill ta med henne när jag ska flytta vidare i höst till min utbildningsort. Fiiiina fiiiiina Krosan. 

Imorgon är det spännande. Jag har nämnt vad jag ska göra lite kort här på bloggen för någon vecka sedan. Det blev framskjutet för att jag var sjuk. Ni kanske kan få veta imorgon kväll...... ha ha! 

Skola rullar på, plugg rullar på, fester rullar på, studentplanering rullar på, balkläder rullar på. Fatta att det bara var en månad tills jag tar studenten igår. Oj, den meningen blev konstig. Läs den på rätt sätt, haha! 

Har en lektion idag som jag snart ska åka på. Sedan är det långhelg. Skönt Julia, skönt. Vet ni vad jag har
planerat att göra? Inget alls, förutom det på torsdag. GOTT! Om det blir fint väder kanske det blir stugan någon dag. Måste försöka hitta ett par skor till balen och ett par till studenten. 


   

Kolla handen, den brinner!


Både sjuk & frisk

Jag är sjuk. Jag äter penicillin. Jag känner inte att jag är sjuk förutom att jag har ont i halsen. Jag tror att jag är frisk nu :) Gotttt! Jag tänkte smita ut & rida idag, men jag fick inte det.... Jag får inte anstränga mig ännu. Jag får panik! Jag vill inte bara sitta inne. Idag har jag städat hela huset, torkat fönster, tvättat upp hela tvättstugan. Gaaaaah, jag vill träna!!!!!! Yes, imorgon får jag iallafall följa med pappa till Halmstad. Får se vad jag hittar på, städar kanske lite på Hygap, sen blir det kanske stan lite. Kul med lite variation. Haha!


helgen

Jisses vilken helg. Det var den bästa på länge.

Fredagen började med träning hos Jill, den gick helt super! Sen bar det av hemåt, duschen, sedan åkte jag till Linn som hade förfest. Sigges Loge blev det på kvällen & gissa om det var mycket folk. Har aldrig varit med om dess like. När jag skulle hämta ut min jacka i garderoben tog det typ en halvtimma innan man kom fram, när man väl var framme fick man ta i med all sin kraft för att komma ut igen. Usch. Sedan vidare till Reftele på efterfest. Hemma hos Sara 09.30 på morgonen, sedan hem till mig. Vi sov nog tre timmar totalt det dygnet. Sedan åkte vi och köpte lite grönsaker, hämtade Bella & Linn. Det blev förfest här hemma med tacos, mums!  Sedan CYKLADE vi till Ås där det var pubkväll. Jisses vad det var skoj. Hemma halv fyra.

Tack vare att man hade så kul i helgen så går man och drar på sig en jäkla halsfluss nu. Typiskt!! Men det var bara dagens lektioner som jag missade. Lediga tors, fre. Så skönt!!

Fasen med att jag blev sjuk nu, det är så mycket som händer nu i slutet av terminen. Det känns som att sjukdomar inte är inplanerade just nu. Det hinns inte med lixom. Vad jag hunnit med idag är att kolla på 4 filmer. Jag vill träna, jag vill vara i skolan, jag vill shoppa, jag vill dansa, gaaaaaah jag vill inte ligga i soffan & vara sjuk.  RSS 2.0