Inte alls enade

Nu åker jag til Karlstad! Ska stanna där till söndag.

Förlåt för dålig uppdatering, ni ska få en kort/lång resume på söndag, eller måndag om jag kommer hem för sent. Midsommar och mina vardagar och helgen!

Vi hörs :) Helgen ska bli såååå kul!

KÖRKOOOOOOOOOOOORT

JAG FIXADE DET! :D Jag är helt totalt jäkla superglaaaad!

Vad är ett...?

Känns som att jag inte gillar läget. Är nervös utav bara den! Hinner inte skriva mera just nu, ikväll får ni höra sanningen. Med spänning!

Tjingtjong!

Halkan

Imorgon är det dags för halkan! Ska vara hos Sven-Arne strax innan 6. Så får nog gå upp klockan fem imorgon, dags att sova nu då med andra ord. Melody fick galoppera på ängarna idag, det älskar hon =) Sedan lite träning på banan, superduktig. Vilka skolor hon börjar få till. Böhling-träningen gjorde susen minsann.



Godnatt, nu ska jag sova och förhoppningsvis inte drömma om det där jäkla körkortet inatt.

Solar med körkortsboken

Jag har paniiiiiik!

Egentligen skulle jag ha suttit i Värnamo hela dagen idag och gjort körkortstester, men så blev det inte. Skulle inte ha kommit hem därifrån. Så har suttit hemma och gjort tre stycken idag. Blev underkänd på ett och det gör mig sååå osäker. Fasen också. Nu måste jag plugga dygnet runt. Jag kunde inte sova inatt heller, vaknade massor av gånger för att jag drömde om det förbaskade körkortet. Nog pratat om det. Jag fattar inte att det kan gå mig så på nerverna.

Nu ska jag ut i solen lite och kanske försöka få lite fin solbränna till midsommar. Laddad till 1000, allt ser superbra ut hittills. :)

Föl

Så löjlig jag är. Är supernervös inför uppskrivningen. Har suttit hela kvällen med körkortstester på datorn. Uppkörningen är jag inte lika orolig för, det är ju mycket situationer som avgör där. Åh, jag kommer inte kunna sova de närmsta nätterna. Ska åka in till trafikskolan imorgon och göra tester hela dagen för att förbereda mig så mycket som möjligt, kanske köra lite också. Körde viadukten (en superbrant backe med korsning) två gånger idag med två bra resultat. Men det är min bil, det är inte körskolans... Äh, det ska väl gå bra vilket som.

I slutet av förra veckan fick försäkringsbolaget in Acreams papper. Vi fick henne utdömd och funderade. Hon är ju en alldeles underbar häst som alltid gör sitt bästa och är supersnäll. Vi kom fram till att vi ska triangelmärka henne och ta ett föl på henne. Det är värt ett försök. Vi har ringt till veterinärer och rådfrågat också, de tror inte att hennes fel i knäna är ärftligt, utan att det beror på att hennes mamma dog så att hon inte hann få i sig tillräckligt med mjölk. Vilket gjorde att henner skelett inte hann bli tillräckligt utvecklat. Vi ska betäcka henne med Damsey, en tysk superfin hingst! Kul =) Det var Elisabeth, Acreams uppfödare, som bestämde hingsten för att hon från och med nu äger halva Acream.  




Allt för idag. /Julia i körkortstankar!

Nervositeten kryper sig på

Nu är det jobb igen. Jag jobbade igår också, men nu är det ju bra att jobba när man fyllt 18! Igår var jag hemma och pluggade körkort. Tränade lite teori och sedan gav jag mig ut och körde lite här hemma. Backade runt hörn och tränade start i backe. Det gick bra, men jag börjar bli lite nervös. Ikväll ska jag in till Värnamo och köra lite med pappa. Träna parkering, backning, start i backe, vänstersväng på landsväg osv. Jag har e forbi och det är att få köra på viadukten när jag har uppkörning. Aja, nog om det, det är inte så farligt egentligen. Jag vet inte varför jag ska stressa upp mig för en sådan småsak!

VILKET  VÄDER det är idag - typiskt att man ska jobba...

Melody gick bra på banan igår också, hårdträning nu inför Karlstad. Jag är ju borta i Halmstad ett par dagar också.

Hej på er!

Gårdagen

Gårdagen var hur kul som helst!

Åkte till sara vid sjutiden, sen kom Bella dit också. Vi umgicks och hade det mysigt till klockan var 22 ungefär. Då åkte vi vidare till Värnamo, till Harrys. Det var ganska mycket folk och mestadels studenter, alla var superglada och trevliga. När vi kom dit träffade jag X, fick ett superfint armband och en blomma. Så gulligt! Sen dansade vi och hade det superkul, dans är verkligen bland det bästa som finns. Kvällen avslutades med tre stycken slitna tjejer hemma hos sara!
Tack för det tjejer =)

Idag blir det nog att vi ska ut och äta och ha det lite mysigt. Det är ju faktiskt midsommar om en vecka, så man får ju ladda tills dess nu. Det blir underbara Halmstad för min del faktiskt. Jag, Sara och Tove ska bo i min stuga. Vi ska ha det såååå kul. 
 
Nu ska jag ut och plocka in Melody och rida en sväng, hon blir alldeles för tjock om hon går ute för länge. Förresten så sa jag nog aldrig att hon gick superbra på Jillträningen i torsdags. Tror aldrig att hon har varit så fin som hon var då! Kul att man ser framsteg. Jag har anmält till det nationella derbyt i Karlstad helgen efter midsommar också. Det ska bli superkul!

Allt för stunden.

Min dag idag

Min födelsedag böjar superbra! Pappa kom upp till mig alldeles nyss med frukost på sängen och ett superfint blombud som just anlänt.
 
Ikväll blir det utgång med tjejerna! Måste firas att man fyller 18.

Mer en annan gång.  

Klasskamp

Har varit i Gislaved idag och fixat lite studentsaker till dom som går ut imorgon. Det kommer allt bli sååå trisst på skolan när alla treor slutar, jag tror inte att någon ser fram emot det. (Förutom de som tar studenten..?)
Nu sitter jag vid datorn och väntar på att klockan ska bli tre så att vi kan ha klasskamp i brännboll. Ska bli lite kul, bara vi slipper regn!

Birthday

OCH VEEEEEM FYLLER ÅR SNART?! Underbaaaaaart!

Pratade precis med Tove, hon ligger på Värnamo sjukhus. Krya på dig!

Tack & hej


Jag vill ta studenten!

Jag vill ta studenten! Varför ska man bli så  avundsjuk på alla treor som går runt och är glada. Visst väntar ett sommarlov, men inte studenten. Tänk att få sluta gymnasiet nu och läsa något som man verkligen vill och tycker är kul.
Ikväll skulle treorna till Påarp på avslutningsmiddag med klasserna och ha kul! Det var ganska många som inte fick följa med, haha. Men visst ska man ha kul innan man slutar trean? Jag håller på det. Man gör faktiskt det bara en gång i livet, så därför ska man ta vara på det och ha så kul som man bara kan. Kan undras om dom som inte fick följa med har det roligast?

Ganska lugnt med tävlingarna just nu, men funderar på att anmäla till ett nationellt derby eller vad det heter. I Karlstad, ganska snart efter midsommar. Måste bestämma mig senast imorgon! Tror att jag kommer åka dit, det är ju så kul att tävla. Måste ta och ge mig ut på någon lite enklare tävling med Aprikos snart också. Hon börjar faktiskt bli riktigt fin nu, det känns som att hon älskar det hon gör. Sånt gillar jag.

Johannes bal

Här kommer lite bilder från Gislaveds gymnasie, deras bal:


Filip & Ida


Johannes och Charlotte


Anton och My


Linus och Amine


Jesper och Sigrun


Sebastian och Erica


Alfred och Lovisa

Det var några bilder, har fler men det kanske kommer en annan gång.


Här är en gammal bild från när min andra broder gick sin bal. :)


Handsome

Tjena!

Min nya dag startar bra, hoppas den fortsätter på samma sätt! Börjar skolan nu klockan åtta, måste hinna borsta tänderna med. Vi hörs under dagen. Kom på att jag aldrig publicerade bildrna från Johannes bal. Även detta ska ske inom en snar framtid.

Hoppas ni är lika morgonpigga som mig idag. Ha en bra dag!


godnatt!

Nu pratar jag i telefon med en viss Sara Persson. Vi ska nog sova snart kanske. Våra telefonsamtal är verkligen nödvändiga! Jag gillar henne i allra högsta grad :)


Godnatt!


Trafikskolan

Sista körlektionen avklarad. Om jag klara uppkörningen på första försöket vill säga, annars får jag säkert ta någon mer lektion. Det är teorin jag oroar mig mest för. Måste ta tag i den nu, vet inte ens när vinterdäck bör användas och när de måste användas.
Det gick bra idag, vände på landsväg, tränade vänstersvängar och backning runt gatuhörn.
 
Ut till stallet nu, det ser ut som jag vet inte vad. Acream hade ju självklart tagit sig ut i morse och stökat ner i verkligen hela stallet. Lagom kul.

Känns som att jag redan har sommarlov, men egentligen skulle jag ha varit påväg till Liseberg nu med skolan. Men man kan väl inte missa sin sista körlektion heller? Nä, det är viktigare.

--------> STALLET

Studentfirande!

Igår tog johannes studenten. Så skönt för honom. Han börjar jobbet redan på måndag, så det blir inte mycket ledighet och inte heller mycket sommarlov för hans del. Men man får väl vara glad att man har jobb i dessa tider, även att jag inte tror att han skulle ha svårt att skaffa?
Det var massor av folk här igår och firade honom, tror vi var strax över 40 stycken. Det var trevligt!

Strax kommer Sara hit :)

Min älskling fyller sju år idag också för er som vill veta! Hon var superduktig idag också dagen till ära. Hon är speciell den där....

           ...ÄLSKADE MELODY!

Nu kom Sara!

Fler balbilder


Ett bord vid middagen, dock inte vårt.


Klassfoto med dess tjejer/killar!


Ännu ett klassfoto.


Hela klassen!


Jag


Jag och fina Tove


Mitt hår


Jag & August


Vi matchar fint!


Killarna i bilen


Vals, jag & David är längst ut i vänster hörn.

Åh, det var såååååå kul! =D

Nu är det förberedelser inför johannes student som är ikväll. Kul för honom att gå ut skolan nu. Jag är inte alls avis...

Puss & hej


Bal 2009

Tänkte ni kunde få veta hur min dag såg ut igår. Vi började nästan tagga balen redan på måndag kväll, då åkte jag och Tove med Johannes, Anton och Filip till Antons stuga och sedan åkte vi båt och hade mysigt! Hemma halv 3 och upp igen klockan 7 på tisdag morgon. Inte överdrivet många timmars sömn. Tove sov här hos mig och sedan kom Bella och hämtade oss och körde till Linn. Linn är hur bra som helst på att fixa håruppsättning, både mitt och Toves blev kanonsnyggt. Inte nog med att det blev snyggt, det satt hur bra som helst hela kvällen, trots mååååånga timmars dans. Efter håret åkte vi till skolan för att fixa det sista. Klänningarna på och fotona tagna. Efter det bar det av till Höganloft. Supermysigt är det där och vår stuga var superfin! Vi åt en trerätters middag och sedan tog det fart. Galet vill jag lova, buggkunskaper sattes på prov även denna kväll. Vissa var superduktiga och det är gaaalet kul med dans. Vid klockan 24? gick vi vidare för att ha efterfest i vår stuga, det kom massor av folk. Berusade lärare, studenter och dess partners med dans på borden vill jag lova. Sängen klockan 4. Galet vilken bra kväll jag hade, det vill jag att ni ska veta. Det roliga är att det kommer bli en till nästa år :)
Min sammanfattning: Fin, rolig, galen och mysig kväll!


Jag kommer att lägga ut fler bilder från balen på bloggen om ett par dagar!

Vad vore väl en bal på slottet



Alldeles underbart! Jag hade det superkul =) Kommer fler bilder!

vad vore väl en bal på sjön

Bilder från helgen kommer! Inatt var vi ute och åkte båt och hade det trevligt. Jag, Tove, Anton, Johannes och Filip, kom hem halv 3. Jag och "Tobbe" körde med att man lever bara en gång.
Nu är det baaaaaaaaaaaaaaaaalen som väntar! Sitter nu och väntar på att bella ska komma och hämta mig & Tooovelito så att vi kan åka och fixa vår hårupsättning, sen så ska vi gå bal mellan 14-17 på skolan, senare bär det av till Hestra. Det ska bli sååååå kul. Massa bilder på bloggen sen? Ja!

Puss och hej! Jag ska dansa heeela natten :)

RSS 2.0